VASTER INVEST is een initiatief van Anders Invest B.V.

Vaster Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 3953 BA Maarsbergen, 

085 4019312, info@vasterinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

RAAD VAN ADVIES

René

Hogenboom

René Hogenboom (1950) was vanaf de oprichting in 2000 tot zijn pensionering ultimo 2016 CEO  van Altera Vastgoed N.V., een sectoraal privaat vastgoedfonds voor pensioenfondsen (belegd vermogen € 1,9 miljard). Daarvoor was hij sinds 1977 werkzaam in verschillende functies en directieposities in het vastgoed. Zowel nationaal als internationaal, als institutionele belegger en als projectontwikkelaar (w.o. de directies van pensioenfonds ABP/ Onroerend Goed en projectontwikkelaar Wilma Vastgoed). Hij was o.a. voorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) en is er thans nog lid van de Commissie van Toelating en Integriteit. Vanaf 2018 is René lid van de Raad van Advies van de Huurcommissie.

Eddy

Smit

Eddy Smit (1956) is zijn loopbaan begonnen als Stuurman op de grote vaart en bij de Rijkspolitie. Sinds januari 2004 is hij Algemeen Directeur en sinds 2008 ook aandeelhouder van de vastgoedorganisatie MVGM met ruim 600 medewerkers. MVGM regisseert de dienstverlening en uitvoering rondom vastgoed van veel institutionele beleggers op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement. De Vastgoedmanagement portefeuille omvat meer dan 60.000 wooneenheden, 50.000 eenheden VvE, 125 winkelcentra en 1.500.000 m² kantoorruimte.

 Frank

van der Heijden   

Frank van der Heijden (1947) is een vastgoed professional met een veeljarige brede (buitenland) ervaring als directievoorzitter en toezichthouder in het Onroerend Goed domein van ontwikkeling, exploitatie en hypothecaire financiering van zowel woningen- als commercieel onroerend goed en beleggingen. Hij is beëdigd makelaar/taxateur Onroerend Goed. Hij was o.m. voormalig voorzitter directie Bouwfonds Hypotheken en CEO van ABN AMRO Hypotheken Groep.

Frank is/was actief in diverse rollen als bestuurder, toezichthouder, commissaris en adviseur, bij Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (tot 1-2019), Woningcorporatie de Alliantie (tot 3-2018), Blauwtrust Groep, Syntrus Achmea Real Estate &Finance (toezicht hypotheekfondsen) (tot 7-2019), Calcasa, Stichting Symbid Loan Administration (tot 11-2019).

Philip

Sluiter

Philip Sluiter (1963) heeft Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente gestudeerd. Als ondernemer heeft Philip in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het herpositioneren en optimaliseren van ondernemingen in verschillende sectoren. Daarnaast heeft hij in 2008, na de verkoop van ATAG Europe B.V., 3 jaar zitting gehad in de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde Gorenje. Ook heeft hij diverse commissariaten vervuld, onder andere bij de Koninklijke Grolsch en Batenburg Techniek Op dit moment is Philip lid van de Raad van Advies van Quooker BV en Beslist.nl.

Sinds 2011 is Philip actief met zijn investeringsbedrijf O2 Capital, van waaruit in 2015 de professionele participatiemaatschappij O2 Capital Partners is ontstaan.