VASTER INVEST is een initiatief van Anders Invest B.V.

Vaster Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 3953 BA Maarsbergen, 

085 4019312, info@vasterinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

OVER ONS

We werken met een team van bewezen succesvolle ondernemers en hands-on managers. We steken graag onze handen uit de mouwen. Expertise op het gebied van vastgoed, techniek, fondsstructuur- en management, fiscaliteiten en de juridische afwikkeling is ruim voor handen.

ONZE WAARDEN

Wederkerigheid

Wederkerigheid is dat je een ander behandelt zoals je zelf behandeld wil worden. Respect voor wederzijdse belangen is daarbij het uitgangspunt. We sluiten geen eenzijdige overeenkomsten waarbij slechts één partij zijn winst maximaliseert. Geen dikke contracten en juridische slimmigheidjes. Wij gaan altijd voor win-win situaties.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een trend, maar je werkelijk duurzaam gedragen is een uitdaging. Het betekent onder meer dat we de spanning tussen (korte termijn) financiële resultaten, ontwikkeling van medewerkers en verantwoordelijkheid voor milieu serieus nemen. Pas dan ontstaat duurzame waarde-creatie, ook voor aandeelhouders. We willen onze deals kunnen verantwoorden aan toekomstige generaties.

 
 

Transparantie

Transparant zijn begint met rekenschap en verantwoording afleggen. We stellen ons daarbij kwetsbaar op. Geen verborgen agenda hanteren maar juist direct en open zijn. Dat betekent dat we ook fouten toegeven als we die maken. Transparantie bevordert langdurige relaties. 

 

Samen in actie

Tevreden huurders zorgen voor een aantrekkelijke woonomgeving en minder mutaties in bewoners. Dit bereik je alleen samen. Dit betekent dat iedereen betrokken moet worden, er sprake moet zijn van gerichte en ruime communicatie waarbij tegenspraak een bron van inspiratie is. Zo bouw je aan vertrouwen en betrokkenheid.