VASTER INVEST is een initiatief van Anders Invest B.V.

Vaster Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 3953 BA Maarsbergen, 

085 4019312, info@vasterinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PROJECTEN

HARDERWIJK, HAVENSPOOR 91 t/m 215

Op loopafstand van het historische centrum en de haven ligt het object Wij Havenspoor. Een nieuwbouwcomplex met 63 nieuwe huurappartementen. De bouw is opgeleverd in februari 2020 en bij aanvang was het geheel verhuurd. Het pand heeft een gemeenschappelijke ruimte, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten (laatste foto in bovenstaande reeks). Een huurmeester let erop dat iedereen kan wonen in een nette, veilige omgeving.

 

Elk appartement heeft een totaal woonoppervlak van 72 m² met 3 slaapkamers (variërend van 6 m² tot ruim 10 m²) en een royaal terras of balkon (ca.7 m²) met uitzicht op het ervoor gelegen park. De woonkamer en het balkon van elk appartement liggen ideaal op het zuidwesten met lekker veel zon. In de kelder van het pand heeft ieder appartement ook nog een eigen berging van ruim 5 m². 

De auto wordt geparkeerd op één van de parkeerplaatsen voor het pand. Ook duurzaamheid was een belangrijk thema bij de bouw van dit object, zo is het pand onder andere  uitgerust met bijna 350 zonnepanelen, waar de huurders van profiteren.