VASTER INVEST is een initiatief van Anders Invest B.V.

Vaster Invest

Villa Anderstein, Andersteinweg 2, 3953 BA Maarsbergen, 

085 4019312, info@vasterinvest.nl

Volg ons op

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© Copyright 2018 & Privacy Statement

PROJECTEN

APELDOORN, KONING LODEWIJKLAAN 6

Apeldoorn staat bekend om zijn welvarende historie en groene karakter. Apeldoorn is nog steeds een geweldige stad om te wonen met alle faciliteiten die men zich kan wensen. Aan de prachtige groene Koning Lodewijklaan staat het in 1887 als kinderziekenhuis gebouwde pand ‘Mary’. In totaal zijn er naast de villa (ca. 440m2) en het ernaast gelegen appartement (ca. 120m2) 17 appartementen gelegen die individueel verhuurd worden.

Deze leuke 2 kamer studio’s van ca. 46-67 m2 zijn voorzien van een moderne eigen badkamer met kwalitatief hoogwaardig uitgevoerde douche, wastafel en  toilet. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een deur naar een eigen tuin. De appartementen op de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de rondom het pand gelegen tuin. Parkeren met de auto kan op eigen terrein achter een slagboom zodat er altijd voldoende plaats is. 

Om de woonbeleving compleet te maken biedt dit pand een aantal extra faciliteiten zoals gratis gebruik van de sauna en de fitnesruimte met moderne apparatuur. Tegen een geringe vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van de zonnebank. Om alles in optimale conditie te houden en om direct in te kunnen spelen op vragen van de huurders is er geregeld een huismeester in het pand aanwezig. De huismeester kan helpen bij het oplossen van allerhande vragen.